Meny Stäng

Vem är jag?

Mitt namn är Åsa Ringlöv. Jag brinner för utveckling och har en stark nyfikenhet för att vända, vrida och testa nya saker. När jag sätter mig in i ett uppdrag, ser jag inte bara företaget eller organisationen – utan även det viktigaste. Människorna. Det är människorna som driver, bygger, utvecklar och förvaltar hållbara företag och organisationer.

Jag har en bred och flerårig merit som företagare, på nationell som internationell nivå. Dessutom har jag en god erfarenhet av uppdrag inom offentliga sektorn likväl som civila samhället.

Nå nya nivåer med en ökad lönsamhet och en hållbar utveckling

Ringlöv Consulting AB är en engagerad och strukturerad konsultbyrå, som erbjuder dig konsulterande bland annat inom frågor som industri, hållbarhetsutveckling och ledarskap. Men ett stort engagemang och ett 360-graders perspektiv, kan jag hjälpa dig som företagare eller offentlig instans med att få en direkt överblick över just eran situation. 

Utveckling, lönsamhet, engagemang och struktur – det är vad Ringlöv Consulting AB står för, allt med ett 360-graders perspektiv. Du kanske står redo att ta dig an hållbarhetsmålen? Kontakta mig för en komplett och systemmässig process!

Agenda 2030 – De Globala målen och Agenda 2030 är den mest ambitiösa överenskommelsen för hållbar utveckling som världens ledare någonsin har antagit.

www.globalamalen.se