Meny Stäng

VAD SÖKER DU?

”Definitionen av galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig annorlunda resultat.”

– Albert Einstein

Känner du att du står och trampar, att du inte kommer dit du vill? Då kan en kaffe med mig vara lösningen! Extern kompetens med andra ögon kan ge ditt företag, eller organisation, en chans att få en ny start. Med ett 360-graders perspektiv tittar jag på hur företaget, eller organisationen, skulle kunna jobba smartare och effektivare för att bli lönsammare.

Att arbeta med förändringar kan vara både roligt och svårt. Men att skapa utveckling till det bättre, handlar just om att se utanför ”boxen”. Det handlar om att möta nya behov och sträva efter en bättre lönsamhet. Helt enkelt – tänka nytt! Inom såväl turism och besöknäring, landsbygdsutveckling samt småskaliga industrier – finns en mängd av synergier. Vikten att lyfta blicken, att möta nya förutsättning och skapa möjligheter – är vad affärsutveckling handlar om. Knyta nätverk och jobba tillsammans, ta sig an ny teknik eller kanske våga testa nya metoder är några delar som kan vara ett framgångsrecept. Men allt knyts an till att hitta rätt kompetens och externa ögon, som med ett engagemang och ett 360-graders perspektiv kan skapa en inspiration, och en nyfikenhet.

Ringlöv Consulting AB arbetar också med att skapa nya, och uppdatera befintliga, affärsmodeller – för att göra hållbarhet till en konkurrensfördel.

………………………………………………………………………………………………….

Ringlöv Consulting samarbetar med Företagsutveckling Fredagar. Företagsutveckling Fredagar fungerar ungefär som en depåchef i ett Formel-1-stall. Vill du växa snabbt och säkert krävs det någon att föra en dialog med, det krävs att du vet att din bil håller för trycket och att banan är ren. Företagsutveckling Fredagar och dess samarbetspartners ger allt detta så att företagen tryggt kan gasa på och bli bäst.

Resultatet är viktigast. Företagsutveckling Fredagar engagerar sig för att du och din organisation ska nå dit ni vill. Vi bidrar med erfarenhet, driv och verktyg för att er organisation ska nå framgång.

Strategisk affärsutveckling med fokus på effektivitet. Kombination av online/fysisk rådgivning för en hållbar utveckling.

Klicka på loggan nedan för att läsa mer om samarbetet >>

Men bred erfarenhet av projektledning genom kommunalägda projekt och företagsprojekt, till förstudier för föreningar, finns det kompetens inom Ringlöv Consulting att ta sig an små som stora projektledaruppdrag.

Att vara projektledare innebär att tänka nytt och innovativt för att nå de, inom projektet, uppsatta mål. Att med god kommunikativ förmåga leda små som stora grupper, arbeta strategiskt och skapa engagemang. En stor vikt läggs även på den administrativa delen i projekten, så som dokumentation, ekonomi och redovisning till uppdragsgivare likväl som till finansiärer.

Ringlöv Consulting sitter på en god kännedom av befintliga aktörer inom innovationsstödsystem i regionen . Få rätt hjälp med att identifiera ert företag, eller er organisations, behov av extern finansiering.

Med min kunskap erbjuder jag er rätt kompetens inom ansökningar, budget, indikatorer för att hitta extern finansiering för era utvecklings- och investeringsbehov.